Onze merken

Bekerombloemen-verkoop-boeket

De Brynxz collections bestaat uit sfeervolle potten, vazen, kandelaars, windlichten en diverse decoratieve woonaccessoires van aardewerk of keramiek

Zusss is een populair Nederlands merk op het gebied van lifestyle. De prachtige, trendy tassen en accessoires zijn basic, stoer en ietwat eigenwijs.

Het assortiment van ScentChips bestaat uit heerlijk geurende producten. Van een geurende dinerkaars tot aan de Scentoils.

MIJN STIJL is een Nederlands merk in gebruiksartikelen, echte basics voor in huis! Van een geurkaars tot zeep. En ook nog eens plantaardig, dierproefvrij en vrij van conserveringsmiddelen.

De producten van Sen & Zo zijn gebaseerd op pure elementen uit de natuur en zijn met zorg samengesteld. De geuren van het merk zijn samengesteld door ’s werelds beste parfumeurs en zorgen de hele dag voor een intense beleving.

Bastion Collections, een merk wat staat voor een mooie collectie aarde en glaswerk. Super te combineren met een landelijk interieur.

Altijd een lekkere geur in huis met luxe geurkaarsen, votief kaarsjes, geurzakjes, geurstokjes, roomsprays, wax bars en autoverfrissers van de Bridgewater Candle Company.